Cursisten aan het woord

De spaanse cursus is super in alle opzichten en een aanrader! Kijk er elke week naar uit en “mijn groep” is zó gemotiveerd én gezellig. Kan ook niet anders, want Rianka zélf is ook een zeer inspirerende leerkracht!

— Robbert

Rianka geeft geweldig Spaanse les. Ongemerkt leren we heel veel zonder dat het veel huiswerktijd kost. Na een jaar les kon ik mij al redelijk goed redden in het Spaans. Verder zijn de lessen erg gezellig en we hebben veel lol met elkaar. Kortom: een aanrader.

— Wilma van Driel

Wil je Spaans leren. Ga dan naar Rianka. Zeer goede methode om de taal tot je te nemen. Goede balans tussen de grammatica en het oefenen in het spreken. Kleine groepen. Daardoor veel persoonlijke aandacht en tenslotte niet onbelangrijk: gezellig en ontspannen sfeer. Gewoon doen!

— Ferdy de Bouter

Erg leuk voor een ieder die Spaans wilt leren. Rianka besteedt veel aandacht aan haar cursisten en staat altijd voor ze klaar. Buena suerte!!

— Tim Dissel

Rianka heeft het vermogen om de Spaanse taal begrijpelijk te maken. In haar gezellige “Spaanse” leslokaal is het iedere week weer een warm welkom. Met de boeken die wij mogen lenen, de lessen, de tapas, en de gezelligheid met andere cursisten.

— Jessica Janse

Een leuke en zinvolle cursus Spaans bij Rianka, kleine groepjes waardoor je je snel thuis voelt in de cursus.

— Harina van Hoof

Kleine groepen waardoor je optimaal les krijgt. En…gelukkig niet eindeloze rijtjes uit het hoofd leren…

Ben echt zeer enthousiast over Rianka én de doordachte wijze waarop zij lesgeeft.

Door de onderwerpen regelmatig te herhalen, leer je eigenlijk veel zonder dat het heel veel tijd vraagt.

Spaanse Les in Zeist: een aanrader voor wie op een leuke manier Spaans wil leren in een ontspannen sfeer.

— C W Meijers

Wil je in een prettige omgeving, op een persoonlijke en speelse manier in een kleine setting Spaans leren neem dan contact op met ” Spaanse les in Zeist” . Ik ben al met veel plezier aan mijn 5e cursus bezig, de docent is geweldig en de kosten zijn ook betaalbaar!

— Lin Brouwer

Elke maandagavond weer een leuke en leerzame les Spaans. Rianka neemt de tijd om alles uit te leggen en door middel van herhaling van voorgaande lessen, weet je zeker dat de stof echt binnenkomt. Van niets uit het Spaans begrijpen naar iemand die zich al goed kan redden in Spanje, door de lessen van Rianka.

— N v.d. Z

Rianka geeft les waarbij de nadruk ligt op dingen goed leren in plaats van snel en veel. Herhaling en de basis op orde is haar vertrekpunt. Heel fijn om daarop terug te kunnen vallen.

— Kramerremarks

Heel veel geleerd bij Rianka. Zij geeft heel goed en begrijpelijk les. Heb deze cursus bijna 2 jaar gevolgd. Tot mijn grote spijt moest ik door omstandigheden stoppen. Ik beveel deze Spaanse lessen van harte aan.

— Margreet Schilperoort

Les in groepjes van maximaal 8 cursisten. Rianka geeft op een leuke manier les, duidelijk, rustig, rekening houdend dat de meeste cursisten ook nog werken overdag. Het is geen stampwerk maar op een ontspannen manier wordt er toch veel geleerd en geoefend. Een aanrader als je Spaans wil gaan leren.

— Ed Bomers

Ik was een van de twee eerste cursisten van Rianka. Ik heb Spaanse Les In Zeist van één avondcursus in de week naar meerdere cursussen op één avond zien uitbreiden met een prachtig nieuw en ruim leslokaal ingericht in de Spaanse stijl. Vanaf het begin af aan was Rianka enthousiast in het lesgeven. Ze heeft veel kennis van de Spaanse taal en de cultuur. De lessen zijn creatief ingericht, zo is geen een les saai en hetzelfde. De klassen zijn klein, waardoor er voldoende ruimte is voor vragen of individuele uitleg. Je kunt ook boeken lenen om thuis verder aan de slag te gaan met de taal. Ik ben zeer tevreden over Spaanse les in Zeist. ¡Muchas gracias por todo Rianka!

— Kimberly Edelbroek